Det är ingenting fel med förändring, bara den går i rätt riktning

Alla inlägg den 6 juni 2008

Av Maria - 6 juni 2008 13:00

jag vet att man ska älska sitt land och så vidare, men jag måste verkligen fråga? Varför ska man helt plötsligt börja fira den 6 juni när man inte har gjort det på ngt spec. sätt de andra åren som jag levt? Fira mitt land tycker jag att jag göra varje dag eftersom jag bor och lever här! Dagen har bara blivit ännu en anledning för oss ungdomar att festa och supa, TYVÄRR !


dagen hitills har varit superbra! blev hämtad av Carro kl 10 då drog vi ut till Lysingsbadet för att sola och snacka (eftersom vi inte har träffats på ett tag), så det var väldans mysigt! tyvärr kunde vi bara umgås i ca 2 timmar för sedan var hon tvungen att åka å jobba. Nu blire nog att ge sig ut till Bonbacken eller liknande och sola med mor min :)


ikväll? tja man vet ju aldrig vad som kommer hända men de kanske blir fest eller ngt ( haha gud vilken hycklare jag e xD ), frågan är bara vad man ska ta sig till om det inte blir fest ? :O gud va patetisk jag är ! haha


Av Maria - 6 juni 2008 01:09

yes, jag var ingen hycklare trots allt! Ingen fest och inget supande, utan enbart mysipys med kubb, film och häng med goa människor! Bättre än så kan det ju knappt bli, min ideal nationaldag :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards